Datoriile grecilor către stat au crescut cu 1,28 miliarde euro în iulie

Autor: Florentina Dragu Postat la 26 august 2014 36 afişări

Ministerul grec de Finanţe a raportat venituri din taxe în scădere cu 1,28 miliarde de euro la finele lunii iulie, iar numărul total de rău-platnici la bugetul de stat a crescut la peste 2,4 milioane de persoane, informează Kathimerini.

Nivelul plăţilor restante acumulate de aşa-numiţii "noi debitori", şi anume persoanele care au înregistrat datorii către statul elen după data de 1 ianuarie 2013 şi care sunt eligibile să beneficieze de reeşalonarea plăţilor, a crescut de la 13,95 miliarde de euro în iunie la 15,23 miliarde la şfârşitul lunii trecute.

De asemenea, numărul total al datornicilor către bugetul de stat a crescut în iulie cu 7,8%, ajungând la 2,428 milioane persoane, conform datelor prezentate de minister.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GRECIA,
TAXE,
/actualitate/datoriile-grecilor-catre-stat-au-crescut-cu-1-28-miliarde-euro-in-iulie-13149235
13149235
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.