Data Conclavului pentru alegerea noului Papă ar putea fi stabilită luni

Postat la 01 martie 2013 14 afişări

O întâlnire în cadrul căreia s-ar putea stabili data Conclavului care îl va alege pe succesorul Papei Benedict al XVI-lea va avea loc luni, a anunţat joi cardinalul Crescenzio Sepe, arhiepiscop de Napoli.

Data Conclavului pentru alegerea noului Papă ar putea fi stabilită luni

 Luni, Benedict al XVI-lea a emis un decret care schimbă regulile Conclavului pentru a face posibilă reunirea acestuia mai devreme de cele 15 zile prevăzute de la încheierea pontificatului, relatează agenţia Ansa, în pagina electronică.

"Trebuie să fim uniţi cu toţii în rugăciune şi să alegem în conformitate cu Sfântul Duh, nu cu propriile noastre interese, încrezători că Domnul îl va alege pe cel care va purta această cruce grea", a declarat cardinalul Sepe.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
papa benedict,
stabilire,
arhiepiscop,
succesor
/actualitate/data-conclavului-pentru-alegerea-noului-papa-ar-putea-fi-stabilita-luni-10620309
10620309
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.