Daniel Nicolescu, country manager interimar al PayU în România

Autor: Anca Barbulescu Postat la 01 februarie 2013 59 afişări

PayU Group a anunţat astăzi numirea lui Daniel Nicolescu în funcţia de country manager cu mandat interimar pentru operaţiunile grupului în România. Nicolescu îl înlocuieşte pe Cristian Herghelegiu care şi-a anunţat recent retragerea din companie.

Din poziţia de country manager interimar, Nicolescu va asigura continuitate în implementarea strategiei PayU în România, alături de întreaga echipă de top management, până la finalizarea procesului de numire a unui nou country manager.

Daniel Nicolescu este unul dintre fondatorii ePayment şi este în companie încă din 2004. Nicolescu a mai condus compania din poziţia de CEO în perioada 2010-2011. PayU a terminat anul 2012 cu un volum de tranzacţii procesate de 176 milioane de euro, în creştere cu 27% faţă de anul anterior.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Daniel Nicolescu,
PayU,
country manager
/actualitate/daniel-nicolescu-country-manager-interimar-al-payu-in-romania-10537344
10537344
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.