Dăncilă: Vom renunţa la Formularul 600. De săptămâna viitoare nu va mai exista

Postat la 29 ianuarie 2018 105 afişări

De săptămâna viitoare se va renunţa la Formularul 600 şi, ulterior, la toate celelalte, a anunţat premierul desemnat Viorica Dăncilă, la începutul şedinţei din Parlament în care Cabinetul pe care îl conduce va primi votul de învestitură.

Dăncilă: Vom renunţa la Formularul 600. De săptămâna viitoare nu va mai exista

Unul dintre principalele obiective este reformarea administraţiei şi reducerea birocraţiei, a transmis Dăncilă, argumentând că, dat fiind faptul că suntem ţara cu una dintre cele mai bune infrastructuri IT din lume, e nevoie să trecem la sistemul în care toate documentele să fie gestionate electronic.

„Suntem o ţară cu una dintre cele mai bune infrastructuri de IT din lume. Gestionarea documentelor să se facă prin mijloace online. În Parlamentul European aproape toate documentele sunt elaborate şi circulă pe bază de semnături electronice. Vreau să aplicăm acest model şi în România. Este nevoie de simplifcarea sistemului fiscal, reducerea şi comasarea taxelor plătite de firme şi cetăţeni. (...) Vom renunţa săptămâna viitoare la Formularul 600 şi, ulterior, la aproape toate celelalte", a declarat Viorica Dăncilă.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.