Dăncilă, despre Catedrala Neamului: Este realizarea românilor. Mândria nu e a mea ca premier

Autor: Florin Zafiu Postat la 25 noiembrie 2018 46 afişări

Premierul Viorica Dăncilă, care a participat la slujba de sfinţire a Catedralei Mântuirii Neamului, a spus că lăcaşul de cult reprezintă "realizarea României" şi este un proiect cu care ne putem mândri ca români.

Şeful Executivului a adăugat că a avut în interiorul Catedralei "un sentiment de linişte şi de bucurie".

"Este un sentiment de linişte şi în acelaşi timp un sentiment de bucurie. Este un eveniment naţional, Catedrala Neamului, Catedrala României, în an Centenar şi an premergător Zilei Naţionale a României", a explicat Dăncilă.

Întrebată ce înseamnă pentru ea realizarea acestui proiect, premierul a replicat: "Realizarea României, a românilor şi a României. Un proiect şi un moment cu care ne putem mândri. Mândria aceasta nu este a mea ca şi prim-ministru. Este mândria pe care trebuie să o poarte în suflet orice român".

Chestionată despre investiţiile în spitale, Viorica Dăncilă a replicat: "Este un moment deosebit, haideţi să vorbim doar despre acest eveniment".

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DĂNCILĂ,
CATEDRALA,
SFINŢIRE

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.