Dăncilă, aşteptată la deschiderea anului universitar de câţiva protestatari cu pancarte: „Ghiţă e în Serbia, nu la Ploieşti”

Postat la 01 octombrie 2019 58 afişări

Viorica Dăncilă a fost aşteptată marţi de câţiva protestatari la Universitatea de Petrol şi Gaze Ploieşti. „Nu ne mai alungaţi tinerii din ţară” sau „Ghiţă e în Serbia, nu la Ploieşti” - sunt câteva din mesajele de pe pancarte.

Dăncilă, aşteptată la deschiderea anului universitar de câţiva protestatari cu pancarte: „Ghiţă e în Serbia, nu la Ploieşti”

Mai mulţi protestatari s-au adunat la Universitatea de Petrol şi Gaze Ploieşti, unde premierul Viorica Dăncilă participă la deschiderea noului an universitar.

„Nu ne mai alungaţi tinerii din ţară” sau „Ghiţă e în Serbia, nu la Ploieşti”, au scris aceştia pe pancarte.

De asemenea, la intrarea premierului în Universitatea de Petrol şi Gaze Ploieşti o persoană din rândul protestatarilor a huiduit.

Premierul Viorica Dăncilă participă marţi la deschiderea noului an universitar de la Universitatea de Petrol şi Gaze Ploieşti.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
serbia,
ploiesti,
refuz,
protestatari

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.