Dancă: Noua schemă PSD-PNL de plafonare şi compensare în energie, rodul unei gândiri comunistoide

Autor: Gabriel Pecheanu Postat la 02 septembrie 2022 63 afişări

„PSD-PNL riscă să lase România fără energie la iarnă şi să ne întoarcă în perioada întunecată şi friguroasă a iernilor comuniste cu consum de energie la program”, afirmă vicepreşedintele partidului Forţa Dreptei Ionel Dancă. El apreciază că noua schemă e „rodul unei gândiri comunistoide”.

Dancă: Noua schemă PSD-PNL de plafonare şi compensare în energie, rodul unei gândiri comunistoide

„Noua schemă PSD-PNL de plafonare şi compensare a preţurilor la energie este rodul unei gândiri comunistoide care va duce inevitabil la colapsul sistemului energetic naţional şi la raţionalizarea consumului de energie pe timp de iarnă. Dacă nu se schimbă nimic, cel mai probabil, în această iarnă urmează <pana prostului> în sistemul energetic din cauza prostiei acestui Guvern. PSD-PNL riscă să lase România fără energie la iarnă şi să ne întoarcă în perioada întunecată şi friguroasă a iernilor comuniste cu consum de energie la program”, scrie pe Facebook deputatul Ionel Dancă.

El a postat şi o fotografie a ziarului „Scânteia”, cu articolul „În intereseul bunei desfăşurări a activităţii economico-sociale, al fiecărui cetăţean: economisirea serevă a energiei electrice şi gazelor naturale”.

Guvernul a aprobat ordonanţa de urgenţă pentru compensarea facturilor la energie. 98% dintre gospodării vor fi ferite de creşterea preţurilor la energie electrică şi gaze, spunea premierul Nicolae Ciucă la începutul şedinţei de guvern în care s-a adoptat OUG privind plafonarea preţurilor la energie. Ciucă a mai spus că prin acest OUG se va descuraja comportamentul speculativ din piaţă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dancă,
energie,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.