Dan Voiculescu, ELIBERAT condiţionat după trei ani de închisoare. Decizia este definitivă. Omul de afaceri este în prezent internat la Spitalul Universitar de Urgenţă

Postat la 18 iulie 2017 669 afişări

Dan Voiculescu va fi eliberat condiţionat, în urma executării unei treimi din pedeapsa de 10 ani primită, în 2014, în dosarul „ICA”. Magistraţii de la Tribunalul Bucureşti au decis, în mod definitiv, că fostul senator poate ieşi din închisoare.

Dan Voiculescu, ELIBERAT condiţionat după trei ani de închisoare. Decizia este definitivă. Omul de afaceri este în prezent internat la Spitalul Universitar de Urgenţă

În prezent, fostul senator este internat la Spitalul Universitar de Urgenţă, după ce, vineri, a fost transportat, cu pază, de la Penitenciarul Rahova, pentru că ar fi suferit o ocluzie intestinală. Surse medicale afirmau, pentru MEDIAFAX, că fostul senator trebuie operat, însă, până la acest moment, el nu a fost supus vreunei intervenţii chirurgicale.

Tribunalul Bucureşti a discutat în 11 iulie cererea lui Dan Voiculescu de liberare condiţionată. Aceasta este cea de-a doua instanţă unde ajunge această solicitare. În primă fază, cererea de liberare condiţionată s-a aflat pe masa magistraţilor de la Judecătoria Sectorului 5, care au stabilit că Voiculescu poate fi pus în libertate. Decizia aceasta a fost, însă, contestată de procurori, iar Tribunalul Bucureşti a decis, marţi, în mod definitiv, că fostul senator poate merge acasă.

Comisia de specialitate de la nivelul penitenciarului Rahova a dat aviz negativ solicitării lui Dan Voiculescu de eliberare condiţionată, însă, chiar şi în aceste condiţii, fostul senator s-a adresat judecătorilor.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.