Dan Petrescu şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj şi va pleca în China

Postat la 29 mai 2018 91 afişări

Dan Petrescu (50 de ani) pleacă de la CFR Cluj după sezonul în care a adus al patrulea titlu din istoria ardelenilor. Marţi, SuperDan şi-a reziliat pe cale amiabilă înţelegerea cu gruparea din Gruia, cu care mai avea un an de contract, scrie ProSport.

Dan Petrescu şi-a reziliat contractul cu CFR Cluj şi va pleca în China

Telenovela plecării lui Dan Petrescu de la CFR Cluj s-a încheiat în mod oficial în cursul zilei de marţi, când "Bursucul" i-a anunţat pe şefii celor de la CFR Cluj că nu va mai rămâne pentru a duce mai departe proiectul început în urmă cu un an. Potrivit digisport.ro, Petrescu şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu echipa pe care a transformat-o în campioana României după şase sezoane, urmând să dea curs ofertei pe care o are din China, de la Guizhou Hengfeng.

Citiţi mai multe pe www.prosport.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.