Dan Diaconescu, pus oficial sub invinuire pentru santaj si amenintare

Postat la 21 iunie 2010 11 afişări

Procurorii DNA l-au pus sub invinuire, luni, pe Dan Diaconescu, acestuia fiindu-i aduse la cunostinta acuzatiile de santaj si amenintare in legatura cu primarul comunei aradene Zarand, Ion Mot.

Daniel Fenechiu, avocatul lui Dan Diaconescu, care il apara si pe Doru Parv, a declarat pentru MEDIAFAX, ca procurorii DNA l-au pus oficial sub invinuire pe Dan Diaconescu, pe care il acuza de santaj si amenintare directa sau indirecta.

In rezolutia de incepere a urmaririi penale fata de Dan Diaconescu - datata 18 iunie - se arata ca acesta, "in calitate de administrator si realizator de programe la postul OTV, a exercitat acte de amenintare, atat in mod direct, cat si prin intermediul lui Dorel Petru Parv, cu scopul de a determina persoana vatamata, Ion Mot, primarul comunei Zarand, judeţul Arad, sa dea o sumă totala de 200.000 euro".

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dan-diaconescu-pus-oficial-sub-invinuire-pentru-santaj-si-amenintare-6436578
6436578
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.