Dan Barna, validat pentru un nou mandat de preşedinte USR

Autor: Departamentul Corespondenţi Postat la 14 septembrie 2019 35 afişări

Dan Barna a fost validat, sâmbătă, pentru un nou mandat de preşedinte USR, în cadrul celui de-al cincilea Congres Naţional al partidului, care are loc la Timişoara. Dan Barna a fost validat cu 429 de voturi din 478 de voturi exprimate. Anterior, i-a transmis premierului Viorica Dăncilă că dacă semnează pactul pentru anticipate şi îşi prezintă demisia din funcţia de prim-ministru, se vor crea premisele pentru a discuta despre pactul pentru pentru bunăstarea românilor.

„Acest congres este cel mai mare şi posibil cel mai important congres din istoria noastră de până acum ca partid. Dar cu siguranţă şi cel mai important pentru viitorul USR, care va ajunge la guvernare! Suntem singura speranţă reală din politica românească care încurajează românii să spere şi să meargă mai departe. Suntem aici, noi toţi, pentru că am reuşit să rezistăm. Pentru că avem cu toţii în interiorul nostru dorinţa de a salva România. Şi pentru asta trebuie să ducem USR la guvernare! Nu vă cer decât să fiţi alături de mine în continuare, pe acest nou drum al partidului nostru, drumul spre guvernare”, a declarat preşedintele USR Dan Barna.

Dan Barna a fost validat în funcţie obţinând 429 din cele 478 de voturi exprimate.

De asemenea, Dan Barna a obţinut 14 voturi „contra”, iar 25 de persoane s-au abţinut.

Tot în cadrul Congresului Naţional de la Timişoara vor fi aleşi noii membri ai Biroului Naţional şi Comisiilor Naţionale de Arbitraj şi Cenzori.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
BARNA,
PACT,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.