Dan Barna, către Marcel Ciolacu: ”Aţi scos PNL din istorie şi l-aţi pus în buzunarul de la piept al PSD”

Postat la 25 noiembrie 2021 57 afişări

Dan Barna, către Marcel Ciolacu: ”Aţi scos PNL din istorie şi l-aţi pus în buzunarul de la piept al PSD”

Dan Barna – vicepreşedintele USR – i-a transmis lui Marcel Ciolacu, în plenul Parlamentului României, că a înregistrat un succes prin faptul că PNL nu mai este ”vioara întâi” la guvernare, ci s-a transformat doar într-o ”anexă” a PSD.

Potrivit lui Dan Barna, liberalii – foşti colegi de guvernare ai USR – nu au făcut altceva decât să arunce pe geam, cu ”seninătate”, rezultatul alegerilor din 2020, ”încolonându-se” în spatele PSD printr-o ”achiziţie” politică în care doar social-democraţii sunt câştigători.

În astfel de condiţii, a mai spus Dan Barna, preşedintele PSD Marcel Ciolacu a reuşit ceea ce nici Ion Iliescu nu reuşise, respectiv scoaterea PNL din istorie şi plasarea liberalilor în ”buzunarul de la piept” al PSD.

”Domnule Ciolacu, încep prin a vă felicita pentru achiziţie. Nu e puţin lucru să scoţi PNL de la guvernare, din vioara 1, şi să îl bagi înapoi ca anexă a PSD. Nu e chiar de colo să convingi echipa câştigătoare să smulgă înfrângerea din ghearele victoriei pentru că asta au făcut în aceste zile colegii din PNL, din echipa câştigătoare, au aruncat senin pe geam rezultatul alegerilor de anul trecut şi s-au încolonat cuminţi în spatele partidului dumneavoastră. Aţi reuşit, domnule Ciolacu, ceea ce nici Iliescu nu a făcut, aţi scos PNL din istorie şi l-aţi pus în buzunarul de la piept al PSD”, a declarat Dan Barna.

Cititi mai multe pe www.gandul.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
psd,
pnl,
barna

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.