Dacia si Chevrolet au castigat cel mai mult cota de piata. Hyundai si Fiat sunt la polul opus

Postat la 26 octombrie 2010 16 afişări

Dacia, Chevrolet, Volkswagen, Ford si Opel sunt marcile de autoturisme care au inregistrat in acest an cele mai importante cresteri ale cotei de piata, in timp ce Hyundai, Fiat, Peugeot si Toyota si-au redus prezenta in vanzarile auto.

Cea mai importanta "miscare" in piata dupa primele noua luni a avut-o Dacia , care avansat cu 3,2 puncte procentuale, ajungand la 33% din totalul vanzarilor, reiese din datele Asociatiei Producatorilor si Importatorilor de Automobile.Marca romaneasca este urmata in topul constructorilor care au castigat cota de piata de Chevrolet si Volkswagen, care au urcat cu 1,7 si 1 puncte procentuale, la 4,6%, respectiv 8,3% din vanzari.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
transporturi,
masini,
Dacia,
Chevrolet
/actualitate/dacia-si-chevrolet-au-castigat-cel-mai-mult-cota-de-piata-hyundai-si-fiat-sunt-la-polul-opus-7571834
7571834
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.