Dacia lansează în acest an Dokker şi Dokker VAN. Cum arată noile modele

Postat la 17 mai 2012 35 afişări

Dacia va lansa în al doilea semestru al acestui an două noi modele, respectiv Dokker, un vehicul cu cinci uşi "polivalent", şi furgoneta Dokker VAN, a anunţat joi compania.

"Dokker este un vehicul cu cinci locuri, practic şi polivalent, disponibil cu una sau două uşi laterale culisante. Dispunând de un portbagaj generos şi oferind o modularitate intuitivă, Dacia Dokker este perfect adaptată clienţilor care îşi doresc un vehicul cu posibilităţi multiple de utilizare, care să asigure atât o călătorie în condiţii de confort pentru cinci adulţi, cât şi transportul, la nevoie, a unor obiecte voluminoase", se arată într-un comunicat al Dacia.

Versiunea utilitară, Dokker VAN, se adresează clienţilor din zona comercială, respectiv întreprinzători şi societăţi comerciale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Dokker,
Dokker VAN,
furgoneta
/actualitate/dacia-lanseaza-in-acest-an-dokker-si-dokker-van-cum-arata-noile-modele-9637889
9637889
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.