Dacia investeste aproape 40 mil. euro intr-un nou centru de piese de schimb

Postat la 01 septembrie 2010 47 afişări

Group Renault Romania a inaugurat la 20 km de Pitesti, in localitatea Oarja un nou centru de piese de schimb, cu o suprafata totala de 65.000 mp, in care sunt gestionate componente pentru marcile Renault, Nissan si Dacia, atat pentru piata locala cat si export.

Valoarea investitiei se ridica la aproximativ 40 mil. euro, potrivit declaratiilor anterioare ale lui Francois Fourmont, care s-a retras de la conducerea Automobile Dacia la finele anului trecut. Oficialii Renault nu au confirmat aceasta cifra, subliniind ca efectiv investitia in echipamente se ridica la 3,5 mil. euro, iar restul reprezina investitia imobiliara realizata impreuna cu parteneri.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dacia-investeste-aproape-40-mil-euro-intr-un-nou-centru-de-piese-de-schimb-7076524
7076524
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.