Dacia ar putea produce un model de clasă mică: "În viitorul apropiat va trebui să vedem unde ne situăm"

Postat la 10 septembrie 2013 73 afişări

Dacia ar putea deschide o nouă fabrică dacă vânzările continuă să crească şi ar putea lua în calcul dezvoltarea unui model din clasa mică, de oraş, în timp ce o maşină sport nu intră în vederile producătorului auto, scrie revista britanică Autocar.

Dacia ar putea produce un model de clasă mică: "În viitorul apropiat va trebui să vedem unde ne situăm"

 Fabrica din România a Dacia funcţionează la capacitate maximă, iar operaţiunile din India şi Maroc se extind rapid. Dacia ar putea avea nevoie în cele din urmă de o nouă fabrică dacă va continua să crească, a admis directorul de marcă al Dacia, Rafael Treguer, într-un interviu acordat Autocar la salonul auto de la Frankfurt.

"În viitorul apropiat va trebui să vedem unde ne situăm", a declarat directorul de marcă al Dacia.

Dacia se va concentra pe gama actuală de modele, înainte de a lansa altele noi, a spus el. După ce a introdus şase modele noi în 2012 şi alte noutăţi în acest an, Dacia, deţinută de grupul francez Renault, "trebuie să lucreze cu această gamă pentru a creşte vânzările şi notorietatea", a adăugat Treguer.

"Sigur că pe viitor vom dezvolta noi produse, însă doar pe segmentul de serie. (...) Nu vom dezvolta niciodată un produs de nişă", a declarat el, respingând astfel speculaţiile că ar putea fi pregătită o maşină Dacia dezvoltată de divizia Renaultsport sau chiar un model sport Dacia, notează Autocar.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/dacia-ar-putea-produce-un-model-de-clasa-mica-in-viitorul-apropiat-va-trebui-sa-vedem-unde-ne-situam-11310062
11310062
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.