Dacia a numit un nou şef la Direcţia Logistică. Cine îl înlocuieşte pe Jean Detrun

Postat la 21 ianuarie 2013 18 afişări

Direcţia Logistică Centrală Dacia are, din ianuarie, un director nou în locul lui Jean Detrun, şeful unităţii din 2005 până în prezent, care urmează să iasă la pensie.

Ştefan Gaibu îl înlocuieşte pe Jean Detrun. Gaibu, absolvent a două programe de MBA şi cu o experienţă în transport şi logistică, s-a alăturat Dacia în anul 2001. În vârstă de 36 de ani, el este cel mai tânăr manager dintre cei care conduc activităţile de producţie derulate pe platforma industrială de la Mioveni, se arată într-un comunicat al constructorului auto.

Anul trecut el a fost numit director executiv adjunct al Direcţiei Logistice.

Direcţia Logistică Centrală Dacia, situată pe platforma industrială de la Mioveni, asigură atât expediţia componentelor vehiculelor din gama Dacia, Renault şi Nissan, către uzine ale Alianţei Renault Nissan în lume, cât şi pe cea a vehiculelor finite pe teritoriul României şi la export, către reţeaua comercială.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Dacia,
Direcţia Logistică,
Jean Detrun
/actualitate/dacia-a-numit-un-nou-sef-la-directia-logistica-cine-il-inlocuieste-pe-jean-detrun-10506258
10506258
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.