DAAS a terminat 2012 cu 23,5 mil. euro, plus 12%

Autor: Cristina Roşca Postat la 05 februarie 2013 20 afişări

DAAS, unul dintre cei mai importanţi furnizori de echipamente pentru hoteluri, restaurante şi magazine alimentare, a terminat anul trecut cu afaceri de 23,5 mil. euro, în creştere cu 12% comparativ cu anul anterior.

DAAS, unul dintre cei mai importanţi furnizori de echipamente pentru hoteluri, restaurante şi magazine alimentare, a terminat anul trecut cu afaceri de 23,5 mil. euro, în creştere cu 12% comparativ cu anul anterior. Compania este controlată de antreprenorul Daniel Mocanu, care ocupă şi fucţia de director general, şi a obţinut o cifră de afaceri sub estimările de 25 mil. euro în contextul în care o serie de proiecte de retail care urma să fie inaugurate la finalul lui 2012 au fost amânate pentru acest an. Avansul de anul trecut a fost susţinut în principal de divizia de retail pe fondul unei expansiuni accelerate a comerţului modern. DAAS şi-a propus să intre pe segmentul cantinelor, benzinăriilor, clădirilor de birouri, industrii care transmit semnale bune în prezent. De asemenea, în planurile companiei intră şi noi pieţe externe din Europa de Sud-Est: Moldova, Bulgaria, Serbia, Ucraina. "Ne aşteptăm să creştem la cel puţin 27 milioane euro în 2013, pe fondul abordării noilor segmente pentru care estimăm 5 - 10% din business (...). Am făcut câţiva paşi importanţi la sfârşitul anului 2012, cand am deschis prima filiala externă la Chişinău şi am realizat primele vânzări pe pieţele din Serbia şi Ucraina", declară Mocanu.

Toate stirile sunt pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
DAAS,
raport,
bilanţ
/actualitate/daas-a-terminat-2012-cu-23-5-mil-euro-plus-12-10543954
10543954
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.