CUTREMUR total în piaţa muncii! Guvernul vrea să scutească o nouă categorie profesională de la plata impozitului

Postat la 12 februarie 2019 1212 afişări

Propunerea legislativă, nr B22/2019, pentru completarea Legii nr.227/2015 privind Codul fiscal, prevede o nouă categorie profesională care ar putea fi scutită, după adoptarea legii, de plata impozitului pe venit.

CUTREMUR total în piaţa muncii! Guvernul vrea să scutească o nouă categorie profesională de la plata impozitului

Propunerea legislativă, depusă la Senat pe 7 februarie 2019, prevede introducerea unui nou punct, pct.5, la articolul 60 din Codul Fiscal(Scutiri) şi are următorul conţinut:  “persoanele fizice, pentru veniturile realizate din salarii şi asimilate salariilor prevăzute la art.76 alin. (1)-(3) şi pentru veniturile din drepturile de proprietate intelectuală, ca urmare a desfăşurării activităţii de jurnalism, în condiţiile stabilite prin ordin comun al ministrului muncii şi justiţiei sociale şi al ministrului finanţelor publice.”, conform documentului oficial.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cod fiscal,
impozit,
plati,
venit

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.