Cutremur puternic în Italia, cel puţin 5 morţi (VIDEO)

Postat la 20 mai 2012 26 afişări

Un cutremur care a avut loc în nordul Italiei a provocat cel puţin morţi şi cel puţin 50 de răniţi, precum şi avarierea unor monumente istorice, transmite BBC.

Doi oameni au fost ucişi într-o fabrică de ceramică din Sant'Agostino di Ferrara, peste un altul aflat la muncă s-au prăbuşit nişte materiale de construcţii, la Ponte Rodoni di Bondeno, iar o femeie din Bologna a murit din cauza unui infarct în momentul evacuării dintr-un imobil, a anunţat purtătoarea de cuvânt a protecţiei civile italiene. Nu se ştie deocamdată cum a murit cea de-a cincea persoană.

Seismul a provocat, de asemenea, avarierea unor monumente istorice din zona Bologna. La Sant'Agostino, seismul a doborât clopotniţa unei biserici.

Cutremurul, cu magnitudine 6 pe scara Richter, a avut loc imediat după ora 4 dimineaţa, la 4 km de Camposanto, la nord-vest de Bologna, conform US Geological Survey. În ianuarie, aceeaşi zonă a fost zguduită de un cutremur cu magnitudinea de 5,3 grade.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Italia,
seism,
cutremur,
Bologna,
nord,
morti,
raniti,
monumente
/actualitate/cutremur-puternic-in-italia-cel-putin-5-morti-video-9651921
9651921
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.