Cutremur pe piaţa de retail: Kaufland majorează salariul minim al lucrătorilor comerciali la 2.000 de lei net, cu 54% peste minimul pe economie, de la 1 martie

Autor: Andra Stroe Postat la 25 februarie 2019 337 afişări

Kaufland România anunţă majorarea venitului minim pentru lucrătorii comerciali din magazine la 3.300 lei brut şi la circa 2.000 de lei net, începând cu data de 1 martie 2019.

Cutremur pe piaţa de retail: Kaufland majorează salariul minim al lucrătorilor comerciali la 2.000 de lei net, cu 54% peste minimul pe economie, de la 1 martie

Noul venit minim porneşte de la suma de 3.300 lei brut, incluzând tichetele de masă şi sporurile salariale, şi va intra în vigoare începând cu luna martie a acestui an. Tot la 1 martie 2019 va intra în vigoare şi noul contract colectiv de muncă, cu o creştere de până la 20% pentru ajutoarele în bani prin care compania le este alături angajaţilor săi în diverse evenimente din vieţile personale. Complementar sprijinului financiar, pentru copiii nou-născuţi ai angajaţilor Kaufland, compania va oferi pachete cu produse de igienă necesare unui bebeluş, din gama Bevola, marca proprie Kaufland.

Începând din primăvară, printre politicile companiei, va fi adoptat şi programul de recomandări, care îi recompensează cu suma de 1.000 lei brut, în anumite condiţii, pe angajaţii care recomandă în companie candidaţi potriviţi pentru posturile disponibile.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
kaufland,
salariu minim,
economie,
minim

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.