Curtea de Conturi a descoperit nereguli privind finanţarea clubului Petrolul Ploieşti

Postat la 02 februarie 2013 22 afişări

Curtea de Conturi a descoperit nereguli privind finanţarea clubului de fotbal Petrolul Ploieşti de către autorităţile locale, fiind vorba despre prime de meci mai mari decât cele prevăzute în contracte, cheltuieli nejustificate sau că echipa a beneficiat după bunul plac de stadionul municipalităţii.

Raportul Curţii de Conturi privind finanţele publice locale pentru anul 2011 în judeţul Prahova constată mai multe nereguli în ceea ce priveşte finanţarea clubului de fotbal SC FC Petrolul Ploieşti de către autorităţile locale din Ploieşti.

Astfel, documentul citat evidenţiază, la capitolul "neînregistrarea în evidenţa contabilă a veniturilor şi cheltuielilor rezultate în urma asocierii unităţilor administrativ-teritoriale cu terţe persoane", faptul că în cadrul activităţii de asociere dintre SC Fotbal Club Petrolul SA Ploieşti şi autorităţile locale din Ploieşti s-a constatat că "nu a fost condusă evidenţa contabilă a tuturor operaţiunilor efectuate în cadrul contractului de asociere, încheiat în vederea susţinerii echipei de fotbal Petrolul Ploieşti", veniturile din asociere nu au fost comunicate Primăriei municipiului Ploieşti pentru înregistrare în contabilitate, iar cheltuielile şi plăţile făcute din aceste venituri nu au fost justificate cu documente.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/curtea-de-conturi-a-descoperit-nereguli-privind-finantarea-clubului-petrolul-ploiesti-10539442
10539442
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.