Curse de masini cu prietenii. S-a lansat jocul Test Drive Unlimited 2 - FOTO+VIDEO

Autor: Roxana Cristea Postat la 11 februarie 2011 486 afişări

Unul dintre cei mai importanti publisheri si producatori de entertainment interactiv din lume si Eden Games au anuntat lansarea jocului de curse multiplayer Test Drive Unlimited 2, care va fi disponibil pentru Xbox 360, Play Station 3 si PC.

Masini pe care poti sa le tunezi si sa le arati online prietenilor, curse si cele mai dorite vehicule din lume sunt doar cateva dintre noutatile pe care le aduce jocul Test Drive Unlimited 2.

"Test Drive Unlimited 2 continua sa redefineasca genul racing prin curse online intr-un mediu deschis", declara Jim Wilson, CEO Atari. "Suntem mandri sa putem oferi acest joc comunitatii noastre de fani loiali, pentru ca vor trai o experienta unica intr-un mediu dinamic cu automobile de lux, in editie limitata."Test Drive Unlimited 2 este disponibil in Romania la un pret de 199,9 lei pentru PC si 259,9 lei pentru variantele de PS3 si Xbox 360.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
curse,
masini,
joc,
Test Drive Unlimited 2
/actualitate/curse-de-masini-cu-prietenii-s-a-lansat-jocul-test-drive-unlimited-2-foto-video-7977011
7977011
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.