Cupa Mondială de fotbal 2018 începe astăzi în Rusia

Postat la 14 iunie 2018 71 afişări

Cupa Mondială de fotbal începe joi, meciul de deschidere al competiţiei care se va încheia peste o lună fiind cel dintre Rusia şi Arabia Saudită, de la ora 18.00.

Cupa Mondială de fotbal 2018 începe astăzi în Rusia

32 de echipe, inclusiv cea a ţării gazdă, au un singur obiectiv la primul turneu final de campionat mondial care are loc în Europa de Est şi anume să obţină trofeul competiţiei. În premieră pentru un Campionat Mondial, ediţia 2018 vine şi cu o noutate tehnologică: arbitrajul video, testat deja în mai multe competiţii importante.

La ora 17:30, pe Stadionul Lujniki din Moscova, în prezenţa a 80.000 de microbişti şi invitaţi, va începe Ceremonia de Deschidere a Turneului Final al Campionatului Mondial de Fotbal 2018.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.