Cumperi cât vezi cu ochii

Autor: Loredana Frăţilă-Cristescu Postat la 12 august 2018 102 afişări

O renovare a locuinţei nu e parcă la fel de reuşită dacă nu te poţi lăuda cu ea, ceea ce în epoca reţelelor de socializare online este foarte uşor de făcut.

Cumperi cât vezi cu ochii

A apărut chiar şi o aplicaţie, Housetagz, scrie The Independent, care le permite utilizatorilor să încarce fotografii cu rezultatele renovărilor şi să eticheteze fiecare material sau obiect nou pe care l-au cumpărat pentru redecorarea locuinţei.

Etichetele conţin detalii legate de preţurile respectivului produs şi un link de unde poate fi cumpărat online.

Creatorul aplicaţiei, britanicul Nick Morris, susţine că ideea i-a venit atunci când căuta idei pentru renovarea locuinţei proprii şi a constatat cât de greu se pot găsi materialele şi articolele prezentate în fotografii online. În prezent, el vrea să extindă Housetagz în zona articolelor de modă şi de înfrumuseţare, precum şi să permită utilizatorilor care au contribuit la vânzarea de produse să primească un comision în urma imaginilor postate.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.