Cum vor explica asta? DEZASTRU total pentru PSD. Este cea mai mare prăbuşire din ISTORIE

Postat la 09 octombrie 2018 1167 afişări

Datele publicate de Ministerul Finanţelor arată bine.

Cum vor explica asta? DEZASTRU total pentru PSD. Este cea mai mare prăbuşire din ISTORIE

Potrivit execuţiei bugetare, la nouă luni din 2018, statul a cheltuit pentru investiţii 9,5 miliarde de lei, creştere de 50% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut . Doar că în acest coş sunt puşi şi banii Armatei pentru achiziţii de tehnică militară - 2,6 miliarde de lei la nouă luni.

 

Guvernul a promis că 2018 va fi un an al investiţiilor, după doi ani în care cheltuielile so­ciale au fost pe pri­mul loc. Comisia Na­ţio­nală de Prog­noză anticipează că, în 2018, avansul consumului, care a ţinut sus creş­terea economică în ultimii doi ani, va fi de 5,4%, iar cel al investiţiilor de 8%. Datele BNR arată că, deşi în primul trimestru inves­tiţiile au crescut cu 13,5%, în al doilea tri­mes­tru ele au scăzut, marginal, cu 0,2%, an/an.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.