Cum vor beneficia călătorii de noua alianţă încheiată între companiile aviatice Air France, KLM, Delta şi Virgin Atlantic

Autor: Andra Stroe Postat la 05 februarie 2020 159 afişări

Cum vor beneficia călătorii de noua alianţă încheiată între companiile aviatice Air France, KLM, Delta şi Virgin Atlantic

Cu doar puţin timp în urmă, Air France, KLM, Delta şi Virgin Atlantic au anunţat semnarea unui nou parteneriat, oferind astfel o selecţie mai largă de rute şi progame extinse de fidelizare pasagerilor care călătoresc între Europa, Marea Britanie şi America de Nord.

Noua alianţă oferă clienţilor orare de zbor mai convenabile, flexibilitatea de a rezerva zboruri şi a face check-in pe oricare dintre cei patru transportatori prin intermediul aplicaţiilor mobile, site-urilor web sau agenţiilor de turism, dar şi promisiunea comună a unor experienţe premium de călătorie, oportunităţi multiple de divertisment la bord, servicii şi produse premiate la nivel internaţional, program comun de fidelizare indiferent de compania aeriană cu care aleg să efectueze zborurile trans-Altantice.

Alte avantaje rezultate în urma acestui parteneriat pot fi considerate şi cele 238 de conexiuni cu oraşe din America de Nord, 98 în Europa continentală şi 16 în Marea Britanie sau gama de 110 rute trans-Atlantice care operează non-stop. Membrii eligibili care au atins statutul Elite în cadrul programului de fidelitate beneficiază şi de îmbarcare prioritară la oricare dintre cele patru companii aeriene şi se pot relaxa în peste 100 de lounge-uri din aeroporturile în care călătoresc.

Nu au fost neglijaţi nici transportatorii de marfă, reţeaua îmbunătăţită fiind, de asemenea, disponibilă şi pentru cargo. Principalele hub-uri sunt răspândite în toate oraşele reprezentative pentru noua alianţă, asigurându-se conexiuni convenabile non-stop către fiecare colţ al Americii de Nord, Europei şi Marii Britanii prin Amsterdam, Atlanta, Boston, Detroit, Londra Heathrow, Los Angeles, Minneapolis, New York-JFK, Paris, Seattle şi Salt Lake City.

„Clienţii sunt principalii beneficiari ai alianţei noastre cu Delta, Air France şi KLM, întrucât aceştia pot beneficia acum de  conexiuni variate şi mult mai convenabile, o selecţie largă de zboruri, orare de zbor sincronizate astfel încât să se reducă perioadele de escală şi a se petrece strict perioada optimă în aeroportul de legătură, precum şi servicii îmbunătăţite şi beneficii extinse de fidelizare" a declarat Shai Weiss, CEO Virgin Atlantic.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
alianta,
air france,
calatori

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.