Cum vor arăta maşinile peste 10 ani? Iată câteva variante

Postat la 06 mai 2016 2255 afişări

Cum vor arăta maşinile din viitor este o întrebare care macină pe mulţi, oameni de ştiinţă deopotrivă, cât şi oameni normali.

Cum vor arăta maşinile peste 10 ani? Iată câteva variante

Cum vor arăta maşinile din viitor este o întrebare care macină pe mulţi, oameni de ştiinţă deopotrivă, cât şi oameni normali. Dacă acum 20 ani sistemele de infotainment, ecranele tactile, sistemul de conducere autonom erau nişte opţiuni de domeniul fantasticului, în ziua de azi aceste dotări există pe maşinile moderne.

Din punct de vedere al design-ului s-a ajuns şi aici la performanţe majore, în procesul de proiectare fiind folosite software-uri de ultimă generaţie, iar imprimantele 3D par să fie şi ele implicate în modul cum evoluează industria. Având în vedere toate acestea, plus ritmul tot mai alert în care se mişcă lucrurile în domeniul tehncii, ne întrebăm cum vor arăta maşinile peste 10 ani?

Cum vor arăta maşinile peste 10 ani? Uite câteva variante - GALERIE FOTO

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
masini,
viitor
/actualitate/cum-vor-arata-masinile-peste-10-ani-iata-cateva-variante-15284185
15284185
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.