Cum a pierdut o tânară un job plătit cu 70.000 de dolari din cauza unei fotografii de pe o reţea de socializare

Postat la 08 iunie 2016 9191 afişări

Cum a pierdut o tânară un job plătit cu 70.000 de dolari din cauza unei fotografii de pe o reţea de socializare

Samantha Chirichella se pregătea de noul ei job cu un salariu de 70.000 de dolari la Con Ed când oferta companiei a fost retrasă din cauza unei fotografii cu conţinut „sexual explicit”, scrie Daily Mail

În fotografia cu pricina era prezentată o imagine în oglindă a unei femei nud, însă Chirichella insistă că imaginea este o operă de artă de la expoziţia unui prieten. Femeia susţine că imaginea nu este pornografică sau explicită, ci este o operă de artă şi vrea să dea în judecată compania pentru că aceasta ar fi dat-o afară din cauza comentariilor fotografiei care ar fi sugerat că Samantha Chirichella este lesbiană.

„Lucrarea nu este mai explicită decât operele lui DaVinci, Tiţian sau Michaelangelor şi mai puţin explicit decât fotografiile din Sports Illustrated”, a declarat avocatul lui Chirichella.

Urmărește Business Magazin

/arta-si-societate/lifestyle/cum-a-pierdut-o-tanara-un-job-platit-cu-70-000-de-dolari-din-cauza-unei-fotografii-de-pe-o-retea-de-socializare-15283951
15283951
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.