Au început înscrierile la şcoala de vară „Constantin Cunescu Business Law School”

Autor: Ioana Mihai-Andrei Postat la 07 iunie 2016 152 afişări

Societatea de avocatură de business Cunescu, Balaciu & Asociaţii a deschis înscrierile la cea de-a cincea ediţie a şcolii de vară de „Constantin Cunescu Business Law School”. Sesiunea de înscrieri durează până pe 24 iunie, iar şcoala de vară se desfăşoară în Bucureşti în perioada 4-8 iulie.

Tinerii avocaţi stagiari şi studenţii în ani finali 3, 4 sau la master, pot participa la o sesiune intensivă de învăţare a principiilor esenţiale din avocatura de business, care culminează cu o sesiune de arbitraj simulat interactiv. Absolvenţii cursurilor „Constantin Cunescu Business Law School” primesc diplome şi recomandări din partea lectorilor şi pot primi oferte pentru continuarea stagiului de pregătire în cadrul echipei Cunescu, Balaciu & Asociaţii.

Pentru a sărbători cea de-a Va ediţie a Şcolii de Vară, anul acesta organizatorii propun şi un premiu pentru cel mai bun pledant din sesiunea practică: un loc sponsorizat la cel mai important concurs de arbitraj comercial la nivel mondial - Willem C. Vis de la Viena, în echipa pregătită de Conf. Univ. Dr. Beatrice Onica-Jarka, avocat partener în cadrul Cunescu, Balaciu şi Asociaţii. Valoarea premiului este de peste 1500 euro.

Înscrierile se fac pe http://www.summerschool.cunescu.ro/, prin completarea unei fişe de înscriere, pe baza căreia se face selecţia celor 10 participanţi.

Timp de aproape o săptămână, avocaţi cu experienţă din cadrul casei de avocatură Cunescu, Balaciu & Asociaţii vor ghida cursanţii în sesiunile interactive de predare. Acestea dezvoltă tehnici specifice avocaturii de business şi simulează practic probleme şi situaţii reale.  De la înfiinţare, până în prezent 43 tineri avocaţi au absolvit cursurile “Constantin Cunescu Business Law School”.

Partenerii ediţiei a V-a sunt organizaţiile studenţeşti ELSA Bucharest (The European Law Students` Association Bucharest) şi ASD (Asociaţia Studenţilor în Drept).

CBA reprezintă în România zona de legal a reţelei internaţionale de consultanţă NEXIA International, făcând parte şi din reţeaua specializata a firmelor de avocati ADVOC International. Cunescu, Balaciu şi Asociaţii a fost înfiinţată în anul 1996 de Constantin Cunescu şi Alina Anca Balaciu, fiind una dintre primele case de avocatură de business din Bucureşti. Anul acesta sărbătoreşte 20 ani de activitate.

Principalele  domenii de activitate ale societăţii de avocatură se regăsesc în asistenţa juridică în proiecte mari de investiţii şi infrastructură, în asistenţă pentru proceduri de fuziuni şi achiziţii, precum şi în domeniul internetului şi al comerţului electronic. Speţele acoperite de societatea Cunescu, Balaciu şi Asociaţii privesc proprietatea industrială şi drepturile de autor, construcţiile, relaţiile de muncă, viaţa societăţilor comerciale dar şi exproprieri şi retrocedări.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/au-inceput-inscrierile-la-scoala-de-vara-constantin-cunescu-business-law-school-15445163
15445163
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.