Cum vede presa britanică palatele romilor din România: Locuinţe colorate şi supradimensionate, în care familiile pozează cu mândrie

Autor: George Toader Postat la 13 iunie 2012 29 afişări

O serie de documentare şi fotografii arată luxul în care trăiesc şi activităţi din viaţa de zi cu zi a familiilor bogate din comunităţile de romi din România şi Moldova.

Seria de documentare "Big Fat Gipsy Weddings" (n.r. "Nunta mare ţigănească") difuzată de Channel 4 arată partea nevăzută a vieţii romilor, scrie dailymail.co.uk.

Fotograful Carlo Gianferro a surprins imagini din viaţa comunităţilor de romi şi modul în care arată locuinţele celor mai bogaţi dintre aceştia.

Seria sa de fotografii, intitulată "Gipsy Interiors", arată locuinţele colorate şi supradimensionate ale acestora din palatele din România şi Moldova. Romii nu se sfiesc să-şi expună averile, aşa că îşi decorează locuinţele cu obiecte opulente.

Gypsy Interiors from Carlo Gianferro on Vimeo.

Cititi mai multe pe www.mediafax,.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
presa britanică,
palate,
romi,
România
/actualitate/cum-vede-presa-britanica-palatele-romilor-din-romania-locuinte-colorate-si-supradimensionate-in-care-familiile-pozeaza-cu-mandrie-9743682
9743682
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.