Cum va fi vremea în weekend în Capitală: Vânt, ploi şi burniţă

Autor: Laura Buciu Postat la 11 decembrie 2020 35 afişări

Cum va fi vremea în weekend în Capitală: Vânt, ploi şi burniţă

Meteorologii anunţă vreme rea în Bucureşti, la sfârşit de săptămână, cu ploi, vânt, ceaţă şi burniţă. Temperaturile vor fi, însă, mai ridicate decât în mod normal pentru această periodă din an.

Potrivit Administraţiei Naţionale de Meteorologie, până sâmbătă dimineaţa, cerul va fi noros, iar până spre orele serii, trecător va mai ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 7 - 8 grade, iar cea minimă de 2 - 3 grade. Din a doua parte a nopţii se va forma ceaţă, care trecător va fi asociată cu burniţă.

Sâmbătă, până duminică, la ora 10.00, meteorologii anunţă că cerul va fi noros şi mai ales pe parcursul zilei şi în orele serii va ploua. Ploile vor fi moderate, iar în medie se vor acumula cantităţi de apă de 10 - 15 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu viteze la rafală de 30 - 35 km/h. Regimul termic va fi caracterizat de valori mai mari decât cele climatologic specifice datei, astfel că în orele amiezii de sâmbătă se vor înregistra 8 - 9 grade, iar temperatura minimă va fi de 5 - 6 grade. În prima parte a zilei, va fi ceaţă asociată trecător cu burniţă.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
vânt,
burniţă,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.