Cum va fi vremea în minivacanţa de 1 mai

Postat la 28 aprilie 2018 38 afişări

Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă că, în zilele următoare, pe parcursul minivacanţei de 1 mai, temperaturile vor fi cu 10 grade mai ridicate decât normalul acestei perioade, astfel, maximele vor ajunge la 30 de grade. Pe litoral, valorile termice vor atinge 16-22 grade.

Cum va fi vremea în minivacanţa de 1 mai

"Pe ansamblul întregii ţări va fi o vreme în general frumoasă şi mult mai caldă decât în mod obişnuit la această dată. Sunt temperaturi cu aproape 10 grade mai ridicate decât ar fi normal pentru această perioadă. În ţară, va fi un cer variabil, mai mult senin, în prima parte a zilelor şi pe parcursul nopţilor. Condiţiile de ploaie vor fi extrem de reduse, ar putea să apară doar trecător ploi de scurtă durată, poate şi descărcări electrice în nordul Olteniei şi Munteniei. Cele mai multe valori de temperatură, la amiază, vor fi cuprinse între 23 şi 29 de grade. Sunt posibile chiar şi 30 de grade prin Oltenia, Transilvania", a declarat, pentru MEDIAFAX, Romica Jurcă, meteorolog ANM.

În ciuda temperaturilor foarte ridicate, pe litoral, valorile termice vor fi mai scăzute, maximele fiind cuprinse între 18 şi 22 de grade.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.