Cum va fi vremea de Crăciun şi Revelion. Ce spun meteorologii?

Postat la 02 noiembrie 2017 412 afişări

Cum va fi vremea de Crăciun şi Revelion. Ce spun meteorologii?

În luna noiembrie, temperaturile medii vor avea valori peste normalul climatologic în sud, sud-est şi local în vest şi apropiate de normal în celelalte regiuni. Temperatura medie a lunii va fi de 3.8 grade.

Cantităţile totale lunare vor fi excedentare în cea mai mare parte a tarii, exceptând areale restrânse din vest şi sud, unde vor fi apropiate de mediile multianuale. Media precipitaţiilor va fi de 41.5 l/mp.

În luna decembrie, temperatura medie lunară a aerului va avea, in general, valori apropiate de media multianuală. Media va fi de -0.8 grade.

Precipitaţiile totale lunare vor fi local excedentare în regiunile centrale, estice şi sudestice şi apropiate de mediile climatologice în restul teritoriului. Media precipitaţiilor va fi de 44.8 l/mp.

În luna ianuarie 2018, temperatura medie lunară va avea valori sub media climatologică, local, în nordul şi centrul ţării şi apropiate de normal în celelalte regiuni. Temperatura medie va fi de -2.1 grade, scrie realitatea.net

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.