Cum trăiesc copiii celui mai căutat infractor din lume: maşini de lux şi mitraliere, selfie-uri cu Paris Hilton şi lei drept animale de companie

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 22 iulie 2015 17326 afişări

Traficantul de droguri miliardar "El Chapo" Guzman este, la ora actuală, cel mai căutat infractor din lume. El a evadat săptămâna trecută dintr-o închisoare de maximă securitate, dar acest lucru nu i-a împiedicat pe cei patru copii săi să ironizeze forţele de ordine.

"Poliţia s-a apucat să caute vaca, dar tata aproape a ajuns acasă cu caşcavalul", a scris pe Twitter fiul cel mare al lui El Chapo.

Şocante sunt însă pozele postate de cei patru copii pe reţelele de socializare. Spre exemplu, Ivan Guzman a postat o fotografie cu interiorul unui Ferrari, unde se poate observa clar o mitralieră AK-47. O altă poză, de această dată pe contul lui Joaquin Guzman, îl arată pe acesta alături de Paris Hilton şi se află în albumul "fetele lui Joaquin".

Pe acelaşi cont se găseşte o poză cu un pistol personalizat, având mai multe diamante şi pietre preţioase lipite pe mâner.

Cel de-al treilea fiu, Alfredo, are mai multe poze alături de un leu pe care îl numeşte "animalul său de casă". O altă poză prezintă o găleată plină de iPhone-uri, înconjurată de pahare de votcă.

Fiica lui El Chapo, Gisselle, a postat de curând următorul comentariu: "Sunt frumoasă datorită mamei mele, inteligentă datorită tatălui meu şi criminală datorită mie".

Autorităţile mexicane vor oferi o recompensă în valoare de 3,8 milioane de dolari oricărei persoane care poate furniza informaţii despre Joaquin "El Chapo" Guzman, liderul cartelui drogurilor Sinaloa, care a evadat din închisoare sâmbătă, relatează site-ul postului Deutsche Welle.

Evadarea din închisoarea federală Altiplano, aflată la periferia oraşului Santa Juana, situat în partea centrală a Mexicului, a avut loc în cursul zilei de sâmbătă, când Joaquin "El Chapo" Guzman a reuşit să părăsească clădirea de maximă securitate printr-un tunel cu o lungime de 1,5 kilometri care pornea chiar din camera sa.

Potrivit ministrului de Interne Miguel Angel Osorio Chong, se pare că "El Chapo" a avut complici printre angajaţii închisorii. Guzman era încarcerat la Altiplano de 17 luni.

"Acest criminal nu va avea parte de linişte", a declarat Osorio Chong. El a adăugat că Guvernul "nu va înceta" operaţiunile de căutare până când nu îl vor prinde. În plus, ministrul de Interne a anunţat că directorul închisorii Altiplano, responsabilul cu privire la coordonarea penitenciarului şi coordonatorul general al închisorii au fost concediaţi în scopul "facilitării" investigaţiei.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-traiesc-copiii-celui-mai-cautat-infractor-din-lume-masini-de-lux-si-mitraliere-selfie-uri-cu-paris-hilton-si-lei-drept-animale-de-companie-14620351
14620351
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.