Cum şi-a propus un dezvoltator imobiliar să redefinească turismul de pe litoralul românesc

Autor: Andra Stroe Postat la 29 iunie 2021 2130 afişări

Cum şi-a propus un dezvoltator imobiliar să redefinească turismul de pe litoralul românesc

Dezvoltatorul Nordis Group, un grup de firme cu capital 100% românesc, format din şapte entităţi: Nordis Hotels, Nordis Development, Nordis Construct, Nobileo (membru Nordis Group), Nordis Architecture, Nordis Travel şi Nordis Property Management, specializat în dezvoltarea imobilelor şi ansamblurilor de lux, şi-a propus să redefinească turismul de pe litoralul Mării Negre prin proiectul Nordis Mamaia 5 stele, care aduce cu sine un concept nou în piaţă - posibilitatea de a investi într-o cameră de hotel, care garantează un randament de 7% pe an şi o chirie lunară stabilită contractual. Nordis Mamaia reprezintă un ansamblu rezidenţial şi hotelier, cu un număr de 712 camere şi apartamente, care va fi cel mai mare hotel leisure şi unul dintre primele zece în rândul turismului de business din Europa, potrivit reprezentanţilor companiei.

Noul concept,implementat odată cu  lansarea ansamblurilor Mamaia, Braşov şi Sinaia, vine în paralel cu o investiţie de peste 200 de milioane de euro în piaţa locală. „Acest tip de ansamblu exclusivist reprezintă o premieră pentru piaţa din România. Proiectele Nordis reprezintă şi o reinventare a serviciilor şi facilităţilor de cinci stele”, notează publicaţia Financial Times, citată de reprezentanţii companiei într-un comunicat.

Până de curând, acest concept era cunoscut doar în pieţele foarte mature de real-estate, precum Dubai şi Statele Unite ale Americii, adaugă ei.

„Continuăm să dezvoltăm, inovăm şi inaugurăm ansambluri semnate Nordis în locaţii strategice din România”, spune Vladimir Ciorbă, CEO Nordis Group.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
companie,
hotel,
reprezentare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.