Cum se distrează noaptea medaliaţii de la Jocurile Olimpice (GALERIE FOTO)

Autor: Matei Postat la 07 august 2012 66 afişări

După ce toată munca depusă pentru câştigarea unei medalii s-a încheiat, mulţi dintre concurenţii de la Olimpiadă se transformă în petrecăreţi.

Localul preferat al acestora este Chinawhite, un club de pe strada Oxford din Londra, potrivit informaţiilor oferite de businessinsider.com. Printre cei văzuţi distrându-se acolo se numără şi Zara Phillips, nepoata reginei participantă la probele de echitaţie, precum şi înotătoarea Rebeca Adlington.

Ellen Gandy nu a reuşit să se califice în finala probei de 200 metri fluture, dar a testat atmosfera din club: "E o senzaţie plăcută să te îmbraci pentru o ieşire în oraş după ce ţi-ai petrecut toată săptămâna în clor. Nu ne spălăm părul toată săptămâna pentru că ne-ar cădea caschetele de înot. Profităm de şansa de a purta machiaj, de a ieşi şi de a fi normali."

După doar cinci zile de la începerea Jocurilor Olimpice, Zara Phillips şi colegii alături de care a participat la probele de echitaţie ale Olimpiadei, Nicola Wilson, William Fox-Pitt şi Cristina Cook au fost surprinşi sărbătorind medalia de argint. Phillips a fost văzută dansând desculţă lângă DJ, în timp ce colegii ei se desfătatau cu băuturi scumpe, printre care şampanie Moet şi cocktailurile Hennessy Paradis Imperial Cognac. Petrecăreţii au fost văzuţi părăsind localul dimineaţa în jurul orei 3.30, după ce s-au amestecat cu oamenii obişnuiţi care intrat în club în schimbul taxei de 50 de lire.

După ce a câştigat cea de-a doua medalie de bronz în piscina olimpică, Rebecca Adlington a pornit către oraş îmbrăcată într-o rochie argintie şi pe tocuri înalte. A petrecut pâna în jurul orei 4 împreună cu înotătorii Elizabeth Simmonds şi Michael Jamieson.

Chad le Clos, sud africanul care l-a bătut pe Michael Phelps la proba 200 metri fluture, a sărbătorit în Chinawhite împreună cu echipa şi câţiva înotători australieni."A fost destul de cool" - a declarat acesta. "Toată lumea era acolo, atât echipa americană cât şi cea franceză. Cam toată zona VIP era ocupată de înotători. Ne-am simţit bine cu toţii."

Alţi atleţi nu s-au îndreptat către oraş: la câteva ore după ce a câştigat medalia de aur pentru 100m, Usajn Bolt a postat o poză pe Twitter, în care apăreau el şi trei handbaliste din echipa suedeză. Toate aceste distracţii se resimt asupra organismului sportivilor, Le Clos a recunosct că este epuizat: "A fost o nebunie. N-am prea dormit de când s-a terminat competiţia de înot. Adorm foarte târziu în fiecare zi, în jurul orei trei sau mai târziu. Stau în camera mea încercând să dorm, dar nu reuşesc. De când am luat aurul, lucrurile sunt diferite."

Peter Wilson şi-a sărbătorit şi el succesul pentru aurul câştigat la tir. El a vrut să mulţumească în persoană sponsorilor săi, aşa că a luat cina împreună cu reprezentanţii Emiratelor Arabe Unite care rezervaseră un un etaj întreg dintr-un hotel de lux al Londrei. "Aici s-au băut cantităţi enorme …de ceai", a declarat sportivul. A fost doar o întâlnire târzie şi o oprtunitate de a spune mulţumesc. Dar mă voi distra serios de acum încolo." Wilson concluzionează:"Ca să ajung la Olimpiadă a trebuit să mă pregătesc timp de şase ani, şase ani în care am lăsat totul deoparte, şase ani în care nu m-am îmbătat. Aşa că va fi minunat ca pentru câteva zile să mă relaxez. Plănuiesc să beau două, trei, patru sau şase beri."

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-se-distreaza-noaptea-medaliatii-de-la-jocurile-olimpice-galerie-foto-9928757
9928757
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.