Cum sa-ti dai singur picioare in fund

Postat la 22 ianuarie 2006 40 afişări

Cum ii poti pune punct unei cariere politice incepute mai mult sau mai putin promitator? Iti bati nevasta "cu pumnii si cu picioarele". E reteta fostului ministru al sanatatii, Ovidiu Branzan.

Cum ii poti pune punct unei cariere politice incepute mai mult sau mai putin promitator? Iti bati nevasta "cu pumnii si cu picioarele". E reteta fostului ministru al sanatatii, Ovidiu Branzan (foto). Cel putin, asa reiese dintr-o plangere la Sectia 5 de Politie Bucuresti, depusa de sotia deputatului PSD, Dana Razboiu, ea insasi persoana publica, prezentatoare de stiri la TVR.

Politicienii romani, chiar si cei mai tineri si mai "scoliti", au o problema cu gestionarea imaginii, lucru pentru care dau vina, de cele mai multe ori, pe ziaristi. Politicianului Ovidiu Branzan ii va fi foarte greu sa mai aiba pozitii publice credibile dupa aceasta intamplare.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Actualitate
/actualitate/cum-sa-ti-dai-singur-picioare-in-fund-2509946
2509946
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.