Cum sa se schimbe zodiacul? A 13-a zodie e cunoscuta de 2.000 de ani

Postat la 26 ianuarie 2011 120 afişări

Astrologul Paroke Kunkle sustine ca Pamantul si Soarele schimba semnele zodiacale prin miscarea lor, iar schimbarile nu pot aparea peste noapte. Cele 12 zodii, asa cum le cunosteam pana acum, au fost calculate acum 3.000 de ani, insa chiar de atunci pozitia Terrei fata de Soare se schimba constant.

Kunkle a declarat pentru Associated Press ca aparitia celei de-a 13-a zodii nu e nicio stire: "Astronomii stiau de existenta lui Ophicus inca din anul 130 i.Hr".

ABC News o citeaza pe renumitul astrolog Susan Miller care numeste noile semne zodiacale drept "ridicole", intrucat "stia de existenta lor de ani buni".

"Constelatiile s-au schimbat putin, dar partea cerului pe care o privim de pe Pamant e aceeasi", spune Miller. "E ca si cum ai purta o curea cu catarama pe partea dreapta. Desi iti dai seama ca nu o porti bine, pantalonii tai sunt tot acolo", exemplifica astrologul. In plus, Susan Miller recomanda sa fim mai putin atenti la semnul zodiacal ghidat de Soare si sa privim mai atent inspre ascendent. Cat timp ascendentul e influentat de ziua, ora si locul nasterii, poate ghida mai precis influentele astrelor asupra vietii fiecaruia.

Aflati care ar fi noile zodii si perioadele in care astrele va influenteaza activitatea, potrivit astrologilor.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
actualitate,
zodii,
Ophiucus,
schimbari,
zodiac
/actualitate/cum-sa-se-schimbe-zodiacul-a-13-a-zodie-e-cunoscuta-de-2-000-de-ani-7921329
7921329
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.