Cum sa cheltuiesti 14 milioane de dolari la jocuri de noroc si apoi sa furi bani de la socri

Autor: Ana Raduta Postat la 08 aprilie 2011 489 afişări

O femeie din Sumter County a fost arestata si acuzata ca a furat peste 500.000 de dolari de la socrii ei pentru a-si finanta dependenta de jocurile de noroc, care in ultimii doi ani a lasat-o fara 14 milioane de dolari.

Membrii familiei si-au dat seama ca exista o problema cabd au platit la dentist cu cec care s-a dovedit ca nu avea acoperire, desi, teoretic, in conturile din banca ar fi trebuit ar fi trebuit sa existe suficienti bani pentru o asemenea cheltuiala. Primul pas a fost sa ceara socoteala bancii, iar raspunsul a fost socant - toate economiile de-o viata ale celor doi batrani fusesera retrase.

Dupa cinci luni de investigatii, politia a descoperit faptasul - era vorba chiar de nora acestora, Jennifer Dennison, in varsta de 42 de ani. Ea era cea cea gestiona banii celor doi, alaturi de sotul ei, Scott. In cele din urma, femeia a recunoscut ca a luat banii pentru a acoperi cea mai mare parte a unei datorii in valoare de 700.000 de dolari, acumulata in urma dependentei sale de jocurile de noroc. In ultimii doi ani, Jennifer Dennison a jucat circa 14 milioane de dolari, insa nu a reusit sa castige decat putin peste 13 milioane de dolari, gasindu-se in imposibilitatea de a returna diferenta.

Cei doi batrani de la care femeia a furat o jumatate de milion de dolari au 88, respectiv 73 de ani, iar soacra lui Jennifer Dennison era grav bolnava. Aceasta suferea de dementa in stadiu avansat, potrivit Tampabay.com

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
jocuri de noroc,
dependenti,
victime,
SUA,
furt
/actualitate/cum-sa-cheltuiesti-14-milioane-de-dolari-la-jocuri-de-noroc-si-apoi-sa-furi-bani-de-la-socri-8140004
8140004
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.