Cum reuşeşte o tânără de 24 de ani să câştige 70,000 de dolari pe lună fără a avea un loc de muncă tradiţional

Autor: Florin Casota Postat la 29 noiembrie 2016 8293 afişări

Cum reuşeşte o tânără de 24 de ani să câştige 70,000 de dolari pe lună fără a avea un loc de muncă tradiţional

Aileen Adalid a intrat în lumea corporaţiilor la vârsta de 19 ani după ce a absolvit Universitatea De La Salle din Manila, Filipine. Însă la scurt timp, filipineza a devenit geloasă pe prietenii ei  "nomazii digitali" care aveau un stil de viaţă mai flexibil, mai relaxant. Aşadar, la 21 de ani, tânăra a renunţat la jobul plătit cu 300 dolari de la Deutsche Bank în speranţa că va găsi un mod de a se susţine financiar de-a lungul călătoriilor ei, scrie Business Insider.

Atunci economisise doar 600 de dolari. Următorul an, Adalid a început să facă freelancing în graphic design, web design, management SEO sau marketing online. Norocul ei a fost un client stabil cu ajutorul căruia a reuşit să câştige lunar în jur de 600 de dolari pe lună.

În mai 2014 s-a alăturat unui prieten cu care a pornit un magazin online de accesorii outdoor numit Adalid Gear şi s-a relocat în Belgia. Tot atunci a reînviat blogul ei din timpul adolescenţei "I Am Aileen" pe care l-a utilizat drept loc pentru articole de fashion, lifestyle, dar şi ca jurnal de călătorie.

Astfel, în prezent Adalid câştigă 5,000 de dolari pe lună doar din blogging (parteneriate, articole sponsorizate, postări pe social media etc), iar cu ajutorul magazinului online ajunge la venituri de 70,000 de dolari pe lună. Mai mult, datorită parteneriatelor cu companiile de travel ea călătoreşte gratuit şi cazarea e acoperită tot de companiile de călătorii. Astfel, tânăra spune că reuşeşte să economisească în jur de 70% din veniturile actuale.

"Ne-a fost foarte util faptul că am rămas conectaţi cu oameni care conduceau business-uri asemănătoare şi faptul că am găsit mentori care să ne ghideze a fost un mare plus", a spus ea.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.