Cum reuşeşte o familie de fermieri din Arad să se lupte cu giganţii din retail şi să facă 40 de milioane de euro fără să intre în niciun supermarket

Postat la 15 decembrie 2017 522 afişări

Familia Muscă din judeţul Arad, un business integrat în producţia de carne şi preparate din carne, lactate şi panificaţie, mizează pe vânzări de peste 40 mil. euro în 2017, la nivelul grupului de firme.

Cum reuşeşte o familie de fermieri din Arad să se lupte cu giganţii din retail şi să facă 40 de milioane de euro fără să intre în niciun supermarket

„Anul 2017 a fost un an în care ne-a mers bine şi în care am reuşit să facem investiţii. Trecem de afaceri de 40 mil. euro la nivelul grupului. 40 de milioane de euro facem numai prin CAI Curtici, CAI Olari şi Porkprod Iratoş. În 2017 am putut să facem investiţii de peste 2 mil. euro numai din bani proprii, fără servicii bancare“, a declarat pentru ZF Dimitrie Muscă proprietarul CAI Curtici.

Producătorului agricol din Curtici cultivă cereale pe circa 7.500 de hectare în judeţul Arad şi deţine, împreună cu fiul său, peste 40.000 de porci şi 2.200 de bovine.

Citeşte continuarea pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.