Cum poţi să-ţi iei această casă cu doar 25 de lire sterline - GALERIE FOTO

Postat la 29 martie 2018 337 afişări

O persoană extrem de norocoasă poate câştiga o vilă de lux, evaluată la 3 milioane de lire sterline, pentru suma de 25 de lire sterline.

Avon Place, o proprietate aflată în zona Ringwood, New Hampshire, a fost scoasă la vânzare în urmă cu doi ani. Nimeni nu s-a arătat însă interesat, aşa că proprietarii au decis să organizeze o tombolă şi să acorde vila drept premiu.

Biletele costă 25 de lire sterline, iar organizatorii trebuie să vândă nu mai puţin de 120.000 de bilete pentru a acoperi preţul proprietăţii.

Recent, un antreprenor din domeniul imobiliar a anunţat că îşi vinde bolidul de lux, un Porsche, cu doar 20 de lire sterline. Ed Bezzant, un om de afaceri prosper din Chelsea, a anunţat pe Instagram că organizează o tombolă cu 2.500 de bilete la preţul de 20 de lire sterline. Câştigătorul urma să primească maşina sa: un Porsche Cayman, al cărui preţ este de aproximativ 42.000 de lire. „Îmi vând Porsche-ul pentru 20 de lire. Vând 2.500 de bilete de loterie, iar extragerea va avea loc doar când se vor epuiza toate biletele. Puteţi cumpăra câte bilete doriţi, iar confirmările şi modalităţile de plată le veţi primi pe e-mail. Să înceapă jocul”, a postat tânărul pe Instagram.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.