Cum păcălesc proprietarii români platforma Booking pentru a scăpa de comision. Întâmplarea unei cliente

Postat la 06 iulie 2021 594 afişări

Cum păcălesc proprietarii români platforma Booking pentru a scăpa de comision. Întâmplarea unei cliente

Platforma Booking e disponibilă în 43 de limbi. Platforma Booking oferă peste 28 de milioane de unităţi de cazare.

Proprietarii de apartamente fac artificii pentru a scăpa de comision. Anul trecut, Rebeca şi-a rezervat o vacanţă de 3 nopţi în Braşov.

Românii au găsit modalitatea să păcălească şi platforma Booking. Proprietarii de apartamente se folosesc de Booking pentru a atrage clienţi, apoi se înţeleg cu clienţii şi nu mai plătesc comision pentru rezervări.

Platforma Booking e una dintre cele mai mari companii de turism digital din lume, dar românii au reuşit să o păcălească. În momentul în care vrei să îţi rezervi pe Booking în România – o vilă sau un apartament la mare sau la munte – ai, de cele mai multe ori, opţiunea să nu plăteşti pe loc, ci până la o dată scadentă aleasă de proprietar.

Când ajungi faţă în faţă cu proprietarul, acesta îţi spune să anulezi rezervarea la Booking şi să îi plăteşti direct lui prin Revolut sau transfer bancar. Booking îl întreabă online pe proprietar dacă acceptă anularea de ultim moment, iar acesta, în înţelegerea cu clientul, este de acord. Unii proprietari te roagă să nu îi dai de gol dacă te suna Booking să verifice, ci să le spui că ţi-ai anulat cazarea pentru că nu mai poţi ajunge.

Cititi mai multe pe www.alephnews.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
clienti,
comision

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.