Cum l-a umilit pe Robert Turcescu brokerul care a fugit cu banii investitorilor

Postat la 12 octombrie 2012 71 afişări

Şeful Bursei Sibiu, Cristian Sima, cel mai căutat român al momentului, după ce a dispărut fără urmă cu banii mai multor VIP-uri, a fost protagonistul unui moment memorabil în istoria televiziunii.

În 2007, fiind invitat la emisiunea "100%" a lui Robert Turcescu, Sima a făcut schimb de roluri şi i-a pus prezentatorului o întrebare încuietoare: "Dumneavoastră lucraţi la o televiziune de ştiri înfrăţită cu CNN. Voiam să-mi spuneţi şi mie ce înseamnă CNN". Vizibil încurcat, Turcescu a spus: "CNN?! Aici nu că m-aţi prins, că am şi fost în sediul CNN, dar încerc să-mi aduc aminte în momentul de faţă. Central...". Văzând că moderatorul nu ştie răspunsul, Sima a replicat: "Cable News Network". "Eh, o să-mi iau o bilă neagră acuma, ce să facem?! Da... felicitări!", a spus moderator la final.

Materialul video, pe gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
media,
cnn,
turcescu,
cristian sima
/actualitate/cum-l-a-umilit-pe-robert-turcescu-brokerul-care-a-fugit-cu-banii-investitorilor-10201750
10201750
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.