Cum Hillary Clinton a transformat ministerul american de externe într-o maşină de promovare a businessului american

Autor: Bogdan Cojocaru Postat la 16 ianuarie 2013 46 afişări

Periplul internaţional al lui Hillary Clinton în calitate de secretar de stat al SUA a început în 2009, cu vizite în Japonia, Indonezia, Coreea de Sud şi China. De atunci au urmat încă 78 de excursii. În total, Hillary Clinton (foto) a vizitat 112 state şi a călătorit peste 950.000 de mile (1,5 milioane kilometri). Vizitele au adus-o în Serbia, Polonia, Ucraina, chiar şi Bulgaria, dar România a fost ocolită.

Periplul internaţional al lui Hillary Clinton în calitate de secretar de stat al SUA a început în 2009, cu vizite în Japonia, Indonezia, Coreea de Sud şi China. De atunci au urmat încă 78 de excursii. În total, Hillary Clinton (foto) a vizitat 112 state şi a călătorit peste 950.000 de mile (1,5 milioane kilometri). Vizitele au adus-o în Serbia, Polonia, Ucraina, chiar şi Bulgaria, dar România a fost ocolită. În cea de-a 79-a excursie, şi probabil ultima peste Ocean, secretarul de stat a făcut o oprire în Cehia pentru a face lobby în faţa pre­mierului Petr Ne­cas în numele com­paniei Westinghouse Electric, care a pus ochii pe un contract pentru construirea unei centrale nucleare acolo, scrie Bloom­berg.

Alte stiri pe zf.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/cum-hillary-clinton-a-transformat-ministerul-american-de-externe-intr-o-masina-de-promovare-a-businessului-american-10476230
10476230
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.