Cum este mai bine să te răcoreşti: pornind aerul condiţionat sau deschizând geamul?

Postat la 10 mai 2016 3240 afişări

Vara se apropie cu paşi repezi, iar când temperaturile vor depăşi 35 de grade celsius maşinile care nu sunt dotate cu aer condiţionat se vor transforma în adevărate saune pe roţi.

Cum este mai bine să te răcoreşti: pornind aerul condiţionat sau deschizând geamul?

În acest context climatizarea este una dintre cele mai importante opţiuni ale unei maşini. Totuşi, mai există şi persoane care, din diverse motive, preferă să deschidă geamul, considerând că această metodă este mai bună atunci când vine vorba de crearea unui climat confortabil în interiorul autoturismului.

Ciprian Gurban, inginer la o societate germană de automotive, explică care metodă este mai eficientă din punct de vedere al consumului.

Cum e mai bine să te răcoreşti vara la volan: deschizi geamul sau porneşti aerul condiţionat?

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
geam,
aer conditionat,
/actualitate/cum-este-mai-bine-sa-te-racoresti-pornind-aerul-conditionat-sau-deschizand-geamul-15298839
15298839
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.