Cum au reusit doi lugojeni sa facă cea mai mare plantaţie de zmeură din Timiş. Ce metoda originală de comercializare au ales

Postat la 19 ianuarie 2018 560 afişări

Plantaţia de zmeură cunoaşte o continuă dezvoltare, fiind o sursă excelentă de profit pentru pasionaţi şi nu numai, motiv pentru care doi lugojeni, Adrian Mănescu şi Sebastian Stănescu, au pus pe picioare o astfel de afacere pe bani europeni în comuna Coşteiu, pe un deal unde, în urmă cu mai bine de 30 de ani, erau livezi.

Cum au reusit doi lugojeni sa facă cea mai mare plantaţie de zmeură din Timiş. Ce metoda originală de comercializare au ales

Aceştia au decis în 2016 să acceseze fonduri europene pentru tineri fermieri pe Măsura 6.1 pe AFIR.

 

Adrian Mănescu a făcut singur proiectul, fără ajutorul vreunui consultant, iar în luna iulie a aceluiaşi an a deschis o firmă şi a depus actele.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.