Cum au reacţionat apropiaţii lui Dragnea: Este o execuţie clară/ Mesaj al instituţiilor de forţă - noi decidem cine trăieşte sau moare politic

Postat la 27 mai 2019 738 afişări

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat, luni, că decizia ÎCCJ de condamnarea a lui Liviu Dragnea la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare este „o execuţie clară”, la fel cum a fost în cazul lui Adrian Năstase.

Cum au reacţionat apropiaţii lui Dragnea: Este o execuţie clară/ Mesaj al instituţiilor de forţă - noi decidem cine trăieşte sau moare politic

„Deci în primul rând încercăm să trecem peste şocul ăsta care sigur nu e, e o chestie care ne-a dat peste cap peste toţi pentru că nu ne aşteptam, mai ales când au fost toţi achitaţi pe bandă rulantă ca preşedintele PSD să fie condamnat. Pe bandă rulantă toţi cei care au fost în dosarul preşedintelui Dragnea au fost achitaţi pe bandă rulantă, singurul care a fost condamnat este preşedintele Dragnea. Este o execuţie clară a preşedintelui aşa cum s-a întâmplat şi cu Adrian Năstase, mesajul acestui preşedinte al ţării a fost transmis clar că hoţii trebuie să intre în puşcărie şi aşa mai departe, s-a înţeles şi toată lumea a văzut numai dumneavoastră, la nivel internaţional cum se fac execuţiile în România. Asta este, s-a dorit ca să se întoarcă în anii '50 ne-am întors în anii '50”, a afirmat Cătălin Rădulescu la Digi 24.

Întrebat de ce ar mai fi fost nevoi de „o execuţie” după rezultatul alegerilor europarlamentare, social-democratul a răspuns: „Pentru că aşa a vrut şi aşa vor şi sistemul paralel nenorocit în care am funcţionat 5-6 ani de zile şi preşedintele Iohannis”.

Reacţia acestuia vine după ce liderul PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la închisoare de 3 ani şi 6 luni cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. Decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie este definitivă.

Magistraţii instanţei supreme au decis menţinerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în cazul preşedintelui PSD Liviu Dragnea.

Este a doua condamnare definitivă a lui Dragnea după cea de la referendum.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
dragnea,
executie,
mesaj,
fortare

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.