Cum arata vila sefului Politiei de Frontiera Albita

Postat la 22 februarie 2011 27 afişări

Seful Politiei de Frontiera Albita Daniel Cristian Corban, retinut pentru fapte de coruptie, detine o vila de 270 de metri patrati in centrul Iasiului, in declaratia sa de avere figurand si un apartament, tot in Iasi, obtinut prin donatie.

Potrivit declaratiei de avere pentru anul 2009, comisarul-sef Daniel Cristian Corban detine o vila de 270 de metri patrati, in imediata apropiere a Palatului Culturii din centrul municipiului Iasi, aceasta fiind achizitionata in anul 2005.

Totodata, seful Politiei de Frontiera Albita are trecuta in aceeasi declaratie de avere un apartament, tot in Iasi, avand suprafata de 60 metri patrati, in dreptul caruia apare mentiunea «donat».

Potrivit declaratiei sale de avere, Daniel Corban detine un autoturism VW Passat achizitionat in anul 2004.

Totodata, familia Corban inregistreateaza datorii catre banci in valoare de 29.000 de euro, reprezentand credite contractate in anul 2007.

Cititi mai multe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Frontiera Albita,
sefului Politiei
/actualitate/cum-arata-vila-sefului-politiei-de-frontiera-albita-8004027
8004027
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.